12 maj 2016

Testpilot för Husqvarna AutomowerI dag har det verkligen varit spännande här hemma. Jag har blivit utvald till testpilot av Husqvarnas Automower 420 och på förmiddagen var Simon och Marcus här för att lägga ner kabel i gräsmattan. Gissa om jag är längtar efter att få se den lilla roboten vanka omkring på gräsmattan och tugga grönt.

5 kommentarer:

Meta sa...

Härligt roligare saker än att klippa gräs kan man ju göra. Tänkte skaffa en till koloni med till mina 2 kvm. hahaha. NJa jag skulle vilja ha en trimmer som går själv, det vore nåt.
Ha det gott och njut ledigheten nu då
Kram Meta

lavendia sa...

En sådan har vi och är så nöjda. Ingen av oss gillar att klippa gräs och den gör det utan knot, vår Dolly. Och vår gräsmatta har blivit finare. Jag har läst att den kan ha effekt mot sork. Det har den nog inte. / Britt

Zäta sa...

Men va kul!

Nu får du förhoppningsvis både grönare gräs och en vakt mot mördarsniglarna.

Trevlig helg!
/Zäta

Anonym sa...

Vad kul!!
Min granne i Sverige jobbade som utvecklare av autogräsklippare på Husqvarna och i deras trädgård så jag den första för många år sedan. Gissa om jag blev förvånad då!!!
Hälsningar från ett soligt och vackert Wales

Anita sa...

Grannen har en robotgräsklippare av märket Husqvarna. Han har fått en fantastisk gräsmatta. Först såg det konstigt ut för roboten går ju lite som den vill (tycker man) men i slutändan blir det hur bra som helst. Ska bli kul att höra vad du tycker!

Kram Anita