19 januari 2014

Mysig slädfärd

Här kommer en bild från slädfärden. Fröding var inte så där värst supersugen på att dra oss, men det var trevligt. Fast det blir lite kallt att sitta still, så det var väldigt skönt att komma hem och krypa ner i ett riktigt varmt bad. Kommer nog att sova mycket gott i natt!

Mandariner och slädfärd

Jag köpte ett mandarinträd i måndags. Det såg så härligt ut. Jag var rätt säker på att frukterna skulle vara hårda och surare än citroner, men jag hade inte för avsikt att äta frukterna – de är ju så fina där de hänger.

Men så plötsligt låg det en frukt på golvet. Vet inte om katten har varit där och boxat lite. Till min förvåning så är det en av de godaste mandariner jag någonsin har ätit. Inte så söt, men så smakrik. Passar mig som inte gillar de sötaste sorterna perfekt. Hoppas nu bara att jag kan få fram lika goda mandariner när trädet är i min vård.

Nu ska jag pulsa i väg till grannen på andra sidan skogen. Jag hade ingen lust att lämna sängen i dag, men när jag blir inbjuden på sconesfrukost med löfte som slädfärd hem så känns sängen plötsligt väldigt ointressant.