8 september 2013

Arbetet fortsätter

När jag vaknade i morse hade maken hunnit fästa 130 meter golvvärmeslang på armeringen. Jag trodde att jag skulle fortsätta plantera, men det blev till att gå tillbaka in och tömma de sju garderoberna i mitt dressingroom. Trist, men intressant. Hittade bland annat fina bortglömda skor. Har hängt in kläderna som låg på sängen, men resten ska jag nog gå igenom innan det åker tillbaka in i garderoben. Finns säkert en hel del som gör sig bättre på loppis eller hos Röda korset.

Medan maken drog bort garderober och borrade sig in genom ytterväggen för att kunna dra slangen bakom garderoberna och in till klädkammaren, fortsatte jag med planteringarna. Försökte göra fläskpannkaka samtidigt, men var borta från ugnen lite för länge och fick slänga en snustorr och svart stenkaka i sophinken.

Första rabatten var klar på eftermiddagen och jag fick ett par timmar på bryggan. I kväll har vi firat min pappa som fyller år. Skönt att vi har fått komma till andra och äta middag fredag, lördag och söndag. Känns som det är lite mycket nu.