10 augusti 2014

Stooor måne!

Ni missar väl inte supermånen i kväll? Tur att natten ser ut att bli ganska klar.

Julafton mitt i sommaren

I går före maten cyklade jag ner till bryggan för ett dopp. När jag kom hem stod maken med dörren öppen och sa att det hade varit en tjej och lämnat paket, att hon hade en flyttkärra uppe vid vägen och att jag kanske hann i fatt henne om jag trampade på riktigt snabbt.

Jag blev så till mig att jag råkade vrida till styret, så först kunde jag inte cykla i väg. Men jag lyckades vrida styret rätt och trampade i väg som en liten gnu. Jag hittade mycket riktigt bilen och släpet, sambon och hundarna, men ingen blogg-Malin. Till slut fick jag se henne på vägen och kunde cykla tillbaka. Sedan kramades vi och bytte alldeles för få ord medan regnet sakta började falla.

Malin, så roligt att få träffa dig i verkligheten! Och tusen tusen tack för alla fina böcker, för frökuverten, lavendelpåsarna, pyntet och för tyg och instruktioner till julstrumpan. Jag älskar Tilda och jag har tänkt försöka mig på symaskinen hela sommaren, så här ska pysslas och läsas. Och flyttar du tillbaka och ångrar dig så kan vi säga att jag bara har förvarat dem åt dig :)