7 februari 2014

Å andra sidan

Jag vet inte om det är årstiden, men på sistone har det varit lite segt att gå upp på morgonen och inte alltför inspirerande på jobbet. Jag har bara velat gå i ide och sova tills jag hör den första humlan brumma förbi i vår. Å andra sidan känns det riktigt bra i dag. Jag har ätit en riktigt god lunch på stan med en kollega. Vi har både pratat om allvarliga saker och skrattat så vi kiknar.

Dessutom fick jag ett paket i postfacket med en bok som är så färgglad och sprudlande att jag inte vet om jag ska tänka på karameller eller champagne. Jag brukar beställa recensions-ex av trädgårdsböcker och någonstans verkar det som att förlaget Semic har fått för sig att jag är en pysselgumma. Efter mina första bläddringar är jag redan stormförtjust och jag har hittat en hel del som också rör trädgård.

Jag tror faktiskt att den här boken kommer att bli rätt så använd och dessutom blir det en recension i Bostadsbilagan. Har redan hittat ett pyssel som passar att ta med till tapasfesten vi ska på hos grannen på andra sidan skogen i morgon.

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/2014/02/a-andra-sidan.html