17 november 2016

Det känns som jag fyller år


Den här veckan känns det nästan som om jag fyller år. I går var jag på projektmöte och fick ett par raggsockar som projektledaren hade stickat. Blev så glad! Har aldrig haft så fina raggisar tidigare.Och så i måndags … då tog jag äntligen mitt C-kort och kan därmed titulera mig lastbilschaufför, även om det är bokbuss jag ska köra. Gjorde teoriprovet i början av sommaren och nu själva körprovet och det muntliga teoriprovet inklusive säkerhetskontroll. Trodde väl aldrig att jag skulle kunna svänga mig med ord som s-formad excenter, fyrkrets skyddsventil och AT-regulator. Men nu så. Tog min första tur med bokbussen i tisdags kväll på en mörk och lerig skogväg. Kanske inte bästa årstiden att vara nybörjar chaufför, men spännande ska det bli!


Jag fick jättefina tulpaner av maken när jag kom hem från provet.


I går kväll var jag ute och åt med en före detta kollega som hade med sig ännu fler fina blommor och ett rejält presentkort från Correns fackklubb. Trodde att jag var färdigavtackad från mitt förra jobb, så det blev extra överraskande.

Så, nu när körkortet är avklarat och jag inte behöver hänga med nästa i böcker som jag knappt förstår hoppas jag på att kunna vara mer närvarande här. Det känns som om det har varit lite skralt med den varan på sistone. Nu är jag ledig i dagarna fyra och ska börja med att pynta lite i trädgården. Underbart att ledigheten börjar med strålande solsken och glatt humör!