19 oktober 2013

Elektronik, klipphällar och fönster

Plötsligt händer det grejer. I torsdags tittade maken och jag på klinker till vinterträdgården. Både han och affärsägaren drog på munnen när de hittade mig barfota på plattorna. Men det blir ju ett barfotagolv och då måste i alla fall jag få känna efter med tårna.

Maken muttrade lite om att plattorna jag föll för blir alldeles för svåra att lägga, men de är så fina. De ser ut som och känns precis som klipphällar och jag kan föreställa mig hur katten kommer att njuta när hon får åla omkring på det skrovliga golvet. Men det vill till att vi sätter ordentligt med tassar på bords- och stolsben, annars har vi nog snart inga ben kvar.

I går hade vi en elektriker här hela dagen. Det blir så fint! Fast det är mycket jobb kvar med elen, så han kommer tillbaka på måndag. Och så kom maken hem med ramarna som fönstren ska sitta i – tre veckor tidigare än beräknat! Har vi tur så kan glaskillarna montera rutorna i veckan.

Maken var just på väg in till stan för att hämta delar som inte kom med från Glasmästaren i går, men precis innan han skulle åka dök mannen som har butiken upp med grejerna på flaket – vilka snälla människor det finns!