20 januari 2016

Att det kan vara så vackert!


Det är fantastiskt att komma hem från jobbet precis lagom för att mötas av det här. Det finns nog inte en endaste konstnär i hela världen som kan mäta sig med naturen. Vilket skådespel!

Finaste chiliplantorna någonsin


Ibland har man tur! Jag har i flera år tittat på en enkel självbevattning som Willab Garden säljer, men utan att köpa den. I höstas bestämde jag mig för att ta tag i växthusets bevattning och skaffa någonting som gör det smidigare. Jag tycker att det är så vansinnigt trist att vattna och mitt i sommaren så går det ju åt rätt mycket vatten.

Till de stora hoarna i växthuset blir det Gardena Micro-Drip. Men jag skulle också vilja ha något smidigt system till mina chiliplantor, ett system som jag kan börja med i vinterträdgården och sedan flytta ut till växthuset.

I går kom jag att tänka på det där bevattningskittet hos Willab Garden och bestämde mig för att beställa. När jag gick in på sidan så visade det sig dessutom vara kampanj på växthustillbehör. Det var inte så värst mycket som var nedsatt, men just min självbevattning med utbyggnad.

Tjohoo! Ser redan framför mig hur jag kommer att ha finare chiliplantor än någonsin.

OBS! Bilden är lånad från Willab Garden.