27 maj 2010

Skymning rår
Jag struntar i att jag egentligen hade sovit i en halvtimma. Det spelar ingen roll att hela huset doftar rabarberpaj och att kissen klänger efter spindlar i sovrumsfönstret.

Grannarna får tro vad de vill när jag springer ut på terrassen i bara kamera, trosor och på tok för kort topp. Vissa skymningar bara måste fångas innan natten tar vid.

Välkommen hem!

Åh, så glad jag blev när jag kom hem från jobbet. Ett finare välkomnande än årets första Heavenly blue går nästan inte att få!

En glad överraskning

I vintras fick jag ett sånt där tidningserbjudande: tre nummer och en premie för nästan inga kronor alls. Kunde inte låta bli.

Jag hade alldeles glömt bort att jag skulle få en premie och blev förvånad när avin damp ner i brevlådan för ett par dagar sedan. Den avlånga kartongen gjorde inte det minsta för att hjälopa mig minnas. Kunde absolut inte komma på vad den borde innehålla.

Blev riktigt glatt överraskad när jag lyfte på locket och fick syn på en klematis med två utslagna blommor och ett par stora, feta knoppar.

Piilu heter blomman och ska få bo intill redskapsboden. Morgonsol, skugga mitt på dagen och så lite mer sol när strålarna börjar bli svalare. Hoppas att den ska trivas.