29 november 2013

Drömmen om advent

Jag ville så mycket med det här inlägget. I synnerhet efter att jag i går intervjuade en julbloggare till min nya serie och blev alldeles knollrig av julstämning. Jag ville visa kontoret som nu är pyntat och pepparkakshuset jag gjorde i onsdags. Dessutom hade jag kransen i bakhuvudet. Den jag vann när jag julpysslade i blomsteraffären.

Det var nästan så att jag bestämde mig för att själv börja julblogga, men jag kom fram till att jag nöjer mig med att göra avstickare från blommor och odling under juletiketten här på bloggen. Och eftersom det var mörkt när jag kom hem i går och dessutom glömde att ta med kameran till jobbet, så blir det en helt annan adventsbild.

Nämligen drömmen om hur det gärna skulle få se ut på söndag när det är första advent. Tänk att slå sig ner på värmda dynor i växthuset, titta ut över frosten och kanske bjuda in grannarna på amerikansk äppelcider eller glögg. Det vore en mysig första advent! Fast just på söndag är vi bortbjudna till en av mina trevligaste kollegor och hennes familj, så grannarna får vi mysa med en annan dag – tur att det finns så många dagar i advent!

http://blandrosorochbladloss.blogspot.se/2013/11/1a-advent.html