17 november 2009

Lite till ...

Det blev ingen tur till the Garden Center. Tyvärr. Trots att vi passerade flera gånger, var det först på väg tillbaka till flygplatsen som vi upptäckte skylten med öppettider – och eftersom det var en bit till orten där det ligger (betydligt längre än vad vi först trodde), kände vi inte för att sätta oss i en taxi och åka flera mil på vinst och förlust.

Men, jag hittade fler affärer med fröer. Har med mig en hel liten samling med bland annat silverakacia och papegojblomma – hade säkert kunna handla dem här hemma, men men … Hittade inte squashsortern jag var ute efter, men köpte ett par olika varianter som ser spännande ut. Passade också på att samla fröer när vi var ute och gick. Hittade en ljusrosa oleander som jag glatt samlade in fröskidor ifrån samt några frön som påminner om lönnäsor, fast ändå inte. Ska bli spännande att se om det blir något.

När vi kom till flygplatsen kunde jag inte låta bli att handla lite till. Några fler fröpåsar och en bouganvillaplanta som ska få orangebruna blommor. Den är omplanterad och verkar trivs i vardagsrumsfönstret där den står och tittar ut på gråvädret i hopp om skymta en och annan solglimt.