26 oktober 2013

Tenta i stället för jordgubbsland

I dag hade jag tänkt göra i ordning ett nytt jordgubbsland och röja lite i trädgården. Men i stället blev det tentaskrivning på kursen i Digital bildbehandling. Jag har slösat tillräckligt med energi på att tänka att jag borde göra tentan i stället för att ta itu med uppgiften.

Är så glad att den är över – det tog fem timmar att bildbehandla och skriva dokumentationen. Det känns som om jag har skrivit som en galning och under tidspress. Har till och med hög puls. Vid något tillfälle stack maken till mig en hamburgare som han hade varit och köpt och den åt jag medan jag fortsatte att skriva och skriv och skriva. Hoppas nu bara att jag blir godkänd.

Nu måste jag nog gå igenom delar av kursen på nytt för att verkligen känna att polletterna trillar ner, men jag måste säga att den här kursen har gjort fotandet till bloggen roligare. Undervisningen har fått mig att tänka på ett annat sätt både när jag tar bilder och när jag behandlar dem. Fast i dag blir det nog inga bilder tagna.

Jag är trött i armarna och tom i huvudet. Det är mulet ute och innan jag gör någonting annat så ska jag röja upp röran som på något sätt uppstod omkring mig medan jag satt här och skrev.