![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilAuq5M5uq1EAsAUhoejfj4-DTfhGJ03jgr8PBzv5ZcWBQ50sFBvkt2bPdhp-ligoqKqVuqIDsb7zuNmjP1_09NU9Li1FxPdqeQKmXAwt2ou_Ao74sqYL2oahSJFf3HDfshVkhCCaZc-KH/s400/14+oktober+2012+Alldeles+f%C3%B6r+het.jpg)
Fy, vilken hemsk liten chili. Men den var ju så vacker där den hängde på plantan. Eftersom jag har tuggat i mig flera bhut jolokia utan att grimasera allt för mycket, så trodde jag inte att en gul chili med namnet hot lemon kunde vara så farlig. Jag satte tänderna i den och tyckte mest att den smakade som vanlig paprika. Testade några kärnor också, men de var inte heller starka. Jag pillade ut kärnorna för att ha till utsäde i vinter och fick för mig att jag skulle smaka det vita i mitten inuti chilin. Jösses Amalia! Vilka små otäckingar!! I min mat hamnar de inte – möjligtvis kan jag sälja dem till någon tortyrkammare i Guatemala. Hoppas innerligt att läpparna slutar svida snart!