12 juni 2011

Vinden sliter i mina solrosor

Stackars solrosor! I går rensade maken landet bakom bondbönorna och lade dit en massa hästskit. Sedan planterade jag mina solrosor som bott lite väl länge i växthuset – nu måste väl risken för frost definitivt vara över? Synd bara att det skulle börja blåsa så pass. Det är ju halv storm i dag. Tur att vi slog ner rejäla stolar och nitade fast buntband, annars hade det nog varit adjöss solrosor vid det här laget!

Systerblogg till Växthusliv

I dag har jag skapat en systerblogg till Växthusliv. Den ska ha i princip samma innehåll, fast på engelska. Det här är något jag har funderat på ett tag. För många år sedan bodde jag i Texas. Jag har en del vänner där, några trädgårds-
intresserade, och vill gärna att de ska kunna läsa. Dessutom ska det bli roligt att testa att skriva på engelska. Är definitivt inte van att skriva om växter på utrikiska, så vi får se hur det går. Spännande ska det i alla fall bli. Titta gärna in!

Snuttens bur är färdig

Så där ja, nu har Snutten fått en egen bur. Fast nu har han och Riva blivit kompisar och är tillsammans i kattgården en hel del. Märkligt nog är det kaninen som jagar katten och inte tvärt om ;)