26 mars 2016

Årets första dopp


Så här såg det ut i onsdags eftermiddag när jag försökte packa för att flyga till Blåkulla. I brist på kaffepanna fick det bli en lattemugg med en dubbel caramel macchiato frappuccino. Och så GPS, med tanke på att det brukar vara lite si och så med lokalsinnet. Eftersom katten försökte äta upp kvasten, fick det bli den moderna varianten dammsugare med extra turbo. Det gick dock inte särskilt bra, eftersom den började krångla när elsladden visade sig vara för kort. Jag damp ner i sjön där jag tog ett litet bad invid iskanten – den klirrade bra fint, ska ni veta. Därefter blev det en liten promenad hemåt i rätt så blöta kläder. Ni anar inte hur skönt det var att få svepa om sig en filt och krypa ihop framför brasan efter det. Blåkulla får vänta till ett annat år. Glad påsk!

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Haha, vilken rolig historia!
Hoppas du torkat upp nu!
Glad Påsk!

Anonym sa...

Jag letade efter dej på Blåkulla, men nu förstår jag varför jag inte såg dej, du badade istället. Det var ett riktigt vilt hallabalo på Blåkulla i år. Vi ses där nästa år, hi,hi!!!!

Rost och rädisor sa...

He, he, he som det kan gå! Bra att uppgradera både teknik och fordon men nån måtta får det väl vara. Jag håller på traditionerna i detta fallet.
Kan se en kvinna försvinna i fjärran sittandes på en helvild turbodammsugare... vilket härligt påskkort det skulle bli...
Fortsätt go påsk!
/Anette

lavendia sa...

Men du föll väl inte i på riktigt? Dammsugaren har jag också tänkt på. Men då får det väl bli den lilla uppladdningsbara, med tanke på sladden. / Britt