10 juli 2015

Nu vill jag ha sommar igen

Förra veckan var det definitivt för varmt för min smak, men det var härligt att läsa bok i skuggan nere vid bryggan och bada i det varma vattnet.

I dag eldar jag brasa i vinterträdgården och funderar på att slå på värmen i växthuset. Det är ju så gråkallt!

Nu skulle det verkligen sitta bra med några soliga dagar med lite mer lagom temperatur och helst ingen vind. Det är ju faktiskt sommar!

5 kommentarer:

lavendia sa...

Även om det ser väldigt fint ut inne hos dig, så är det ju sommar man vill ha nu. Det behöver inte bli den tropiska värmen som det var några dagar. Jag skulle vara nöjd med knappt 20 grader.
Grattis i efterskott. / Britt

Lenas trädgård sa...

Ja, visst blir man trött på höstväder i Juli! Här blåser det nästan storm oavbrutet...Inte nån dag utan vindar, som gör mig så irriterad.
Mina skötebarn, rosorna mår inte bra av detta väder. Och typiskt just denna sommar, så kommer en trädgårdsförening 29 juli för att "beundra" mina rosor...Suck...Kan man visa BILDER...på hur det brukar se ut?!Hihi
Jag blir rastlös och irriterad! av detta trista höstväder.
Vi tror på nästa veckas bättre väder!
Hälsningar Lena

Meta sa...

Ja du nog får det vara nog med regn nu allt. En granne sa att det såg mörkt ut för de tio närmaste dagarna Jag hoppas på lite sol i alla fall.
Ha det gott
Kram Meta

Anonym sa...

Skynda dej och kom till Wales! Här är perfekt!
Sol, moln, nget regn och ca 20 grader!
Croeso, välkommen!

Gunnel sa...

Ska man summera sommaren hittills så har det inte varit många "sommardagar". Vi får hoppas att andra hälften blir bättre.