16 juli 2012

Tidig morgon

Att vakna pigg strax efter fyra på morgonen kan vara riktigt trevligt. Visserligen stormar det ute, men det är rätt mysigt att gå omkring i träd- gården när hela världen tycks sova. Ännu bättre blev det av att jag hittade årets första gurka och upp- täckte att solrosen som jag odlar i en liten kruka i växthuset slagit ut.

5 kommentarer:

Carolina sa...

Vilka underbara fynd i trädgården. Håller med om att tidiga morgnar är något alldeles speciellt, både lugnet och ljuset.

Monzan sa...

Visst är det härligt att vara uppe så där tidigt när alla andra sover!?
I och med mitt arbete så är jag det ofta, men då har jag ingen tid att fotografera allt det vackra. Har funderingar på att kliva upp tidigt och ta en tur, bara jag och min kamera!
Och ett litet tips ang. gurkan; jag brukar aldrig toppa mina gurkor. Jag vet att det står att man ska göra det, men mina får växa sig precis så höga och vida som de vill!
//Monzan

Lotta sa...

Hej, du får gärna komma förbi med en liten planta om du har lust. Jag är helt självlärd med att fota och jag har en Nikon D7000 som jag förtillfället fotar det mesta med.
Må så gott.
Lotta

4U2 sa...

JA då har du din egen sol där! Skulle behöva en sådan jag med :)

LINDA sa...

Tusen tack för gurktipset! Tycker att det är så trist att hela tiden beskära dem - de sticks ju rätt bra! Ska låta mina växa precis som de vill i sommar :)

//Linda