30 juni 2018

Welcome back to the 80's


Jag har återigen varit sjuk. Den här gången en dunderförkylning som fortfarande hänger med trots att det har gått två veckor sedan den började. Men nu har jag äntligen orkat ägna mig åt trädgården igen. I dag har jag rensat ärt- och bönlandet och sått en andra omgång, rensat alla pallkragar med sparris och gödslat med hönspellets, rensat mellan lavendelplantorna, sått luktärter och klippa bort stora famnar med överblommade aklejor. Och så drog jag med mig maken till dynaffären. Jag skulle så gärna vilja hitta något i vintagestil till växthuset, men i brist på det fick det bli färgglatt. Jag är så nöjd. Det känns lite som en tidsresa tillbaka till 80-talet. Får nog spela 80-talspop resten av sommaren för att riktigt förstärka känslan av att vara tillbaka i grundskolan.

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Been there, det var väl inte så illa. Färg mår man ju bra av. :)

Carina sa...

Härliga färger i en färgskala jag gillar. Tråkigt att du blivit sjuk igen. Jag och resesällskapet över midsommar blev också sjuka. Tydligen nåt som går :(

Kram, Carina

Rost och rädisor Anette Brunsell sa...

Mysigt i växthuset! Visst är det 80-talskänsla med dessa färger, permanentat stort hår, blågrön body och rosa benvärmare, kniiip!

Ha det gott
/Anette

Meta sa...

Hej svejs.
Nej jag har inte sett ditt mail. kan ju ligga på skräpposten och då har jag nog slängt det.
Skicka igen till metacold@hotmail.com så kollar jag.
Ha det gott
Kram Meta