28 januari 2017

En vacker trädgårdskalender


Äntligen får jag börja skriva i trädgårdskalendern. Jag tycker att den är så fin. Det ska bli ett riktigt nöja att öppna den här boken och skriva in alla fröer jag sår i vår.

4 kommentarer:

Carina sa...

Så vacker den var :) Kanske är det dags att plocka upp min morfars vana. Han skrev alltid ner dag för dag vädret.

Trevlig helg! Carina

Sylvia sa...

Den var vacker. Har suktat efter den men var "tvungen" att lägga pengarna på en almanacka som passar i jobbet. Jag vet inte vad som har hänt men jag kommer inte längre ihåg alla måsten. Troligen beror det på att jag har alldeles för mycket omkring mig,,,,

Anita sa...

Oj, så fin. Jag skulle nog aldrig komma mig för att öppna den, framsidan är ju så vacker ;)

Tack för kommentaren hos mig om min vita hibiskus. Du hade lite frågor om hur jag tagit bilden. Har svarat hos mig men kopierar in svaret här också :)

Jag gjorde egentligen inget speciellt när jag tog bilden. Jag använde mitt vanliga objektiv med full zoom, 135 mm. Det som gäller är att "leta efter en bra bakgrund". Jag vred och vände på hibiskusen och tog några olika bilder. Man ser i i sökaren när det ser bra ut. Bakgrunden i det här fallet blev till slut snöresterna som syns genom häcken mot vår granne. Det gjorde att det inte bara blev en vit, hel bakgrund utan den blev lite levande.

Det vore väldigt roligt om vi kunde springa på varandra på trädgårdsmässan. Känner också att det skulle vara jättekul att ses. Det är ju märkligt, jag brukar spendera många timmar där men ändå så ser jag nästan aldrig några bekanta.

Ha en skön vecka!

Kram Anita

Rost och rädisor sa...

Väldigt vacker kalender! Imponerad av alla som lyckas komma ihåg att föra in allt. Själv har jag en almananacka som får täcka både jobb, privat, födelsedagar och trädgård.
Ha det så gott
/Anette