22 april 2016

Mässa och Sune Trygg


I morse åkte Lotta och jag till Nordiska trädgårdar. Jag skulle ha med mig två saker hem – ett klättertorn och bokashiströ. Det blev visst liiiite mer än så. Dessutom skulle vi till Sune Tryggs pelargonparadis och där visste jag att det skulle slå slint. Det var knappt att jag kunde hålla mig ifrån att hoppa jämfota av upphetsning. Kände mig lite som en amerikansk tant med gäll röst när jag försökte se allt på en och samma gång samtidigt som jag ropade ”titta där”, titta på den där” ”och den dääääääär”. Vilket trevligt ställe! Är så glad att vi bestämde oss att åka dit. I morgon ska jag plantera om pelargonerna och titta riktigt ordentligt på var och en. Favoriten blev en suckulent pelargoner med läderartade blad. Den hoppas jag ska vilja bo hos oss riktigt länge. Bild kommer!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Tack för en jättemysig dag tillsammans med dig! Kändes tomt i bilen efter Linköping! Kram Lotta (som just avnjutit årets första rabarberpaj)

Anita sa...

Vad synd att jag inte träffade er. Jag var där både på torsdagen och fredagen. Som jag skrev till dig i en tidigare kommentar trodde jag du skulle vara där på torsdagen då jag tittade lite extra noga efter dig. Men det är ju så mycket folk så det är nästan omöjligt att träffa på någon man känner. Det låter som om du handlat mycket ;) Och det verkar som om ni hade en härlig dag.

Ha det bra i aprilvädret!

Kram Anita