7 februari 2016

Första vårdagen


Vilken fantastisk dag! Det känns som den första riktiga vårdagen, även om jag vet att det är massor av vinter kvar. Att stå i köket lockade inte, så gick ut med en ljudbok och två kålhuvuden. När kålen var hackad hämtade jag den bärbara induktionsplattan och brynte hela rasket. Nu står 14 portioner kålpudding i ugnen. Ser redan fram emot morgondagens matlåda.

5 kommentarer:

lavendia sa...

Bättre väder hos er. Grått, men inte kallt. Så bra promenadväder var det. / Britt

Meta sa...

Det hade inte jag gjort här idag snålblåst och en sol bakom dimman Då håller man sig inne med matlagningen Men hiskligt gott med kålpudding är det
Ha en fin vecka och njut
Kram Meta

Zäta sa...

Smart att steka ute. Kål har ju en förmåga att kunna lukta lite...

Anita sa...

Javisst var det vår i luften igår. En bra dag för utomhusmatlagning. Och 14 portioner kålpudding. Det vattnas i min mun också trots att det bara är en dryg timme sedan jag åt lunch :)

Kram Anita

Rost och rädisor sa...

Vilken sjöutsikt du har från husetoch så grönt gräs! Härligt!
Fiffigt att förbereda maten utomhus. Det gäller ju att ta vara på de första efterlängtade strålarna. Perfekt att fylla frysen för kommande utedagar och matlådor. En sån där platta måste jag nog också skaffa mig. Tack för tips!
Allt gott
Anette