3 januari 2016

Jösses så kallt det är!

Fjorton minusgrader. Trodde knappt att det var sant när jag stack ut huvudet i groventrén för att kika på termometern. Jag brukar inte vara mordisk, men just nu hoppas jag innerligt att snigelbeståndet minskar rejält!

7 kommentarer:

Algodão Tão Doce sa...

Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

Meta sa...

Jodå det borde de göra för -3 är deras gräns.
Ha det gott i kylan
Kram Meta

Lotta sa...

Håller verkligen med dig! Vi hade bara -10. God fortsättning och vi måste ses snart, längtar efter trädgårdsmässor..vi åker väl i år också! Ha en bra dag! Kram Lotta

lavendia sa...

Visst är det bistert. Men idag blåste det iallafall ite. Riktigt skön morgonpromenad (inte halt heller). / Britt

lavendia sa...

Om jag minns rätt, heter fuchsian Deep Puple. / Britt

Sylvia sa...

Ja, överlever de det här så är de "supersniglar"med super krafter och det vill vi INTE att de är... :)

Anita sa...

Jo, nu har kylan kommit med besked. Men vi hade i varje fall "bara" 10 grader. Jag håller helt med, nu håller vi tummarna för att snigelbeståndet minskar och det med besked. För hu så många det var i somras. Jag plockade ca 100 på 10 minuter varje morgon innan frukost (jag åt inte sniglarna till frukost ;) ).

Tack för att du tittade in hos mig. Jag skriver ju min årskrönika mest för min egen skull (den är ju lite mastig att läsa :) ), det är så himla bra att ha året samlat som i en dagbok. Såg att du inte var ressugen i år. Samma här, har inga planer. Men lusten kommer nog tillbaka. Jag tycker det kan vara rätt skönt att ha lite reseuppehåll också. Jag brukar ju göra två resor om året. Fast något blir det nog innan året är slut :)

Önskar dig en fin Trettonhelg!

Kram Anita