25 november 2014

En ljuvlig vårdag i november

I eftermiddag har jag jobbat hemifrån. Jag såg verkligen fram emot att få sitta i den soldränkta vinterträdgården och bara njuta medan jag skrev, men det ville sig inte eftersom termometern visade nästan 29 grader.

I stället lade jag dator och lunchlåda i en korg och tog med mig en filt och katt ut till växthuset. Sedan satt jag där, inomhusklädd, och kunde knappt fatta att det nästan är advent. Det är ju så lyxigt att jag knappt vet vilket ben jag ska stå på.

Gurkörten sådde jag i våras. Den självsådde sig på nytt under sensommaren och blommar nu igen.

Hinner rosen slå ut innan frosten är här?

4 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Ja, det har verkligen varit en härlig dag. Så gott att kunna jobba hemifrån. Hann ut en stund på förmiddagen men sen fick jag allt hålla mig inomhus.
Kram
Anette

Meta sa...

Även jag har haft en fin dag. Den gav mig en massa energi så jag har tvättat fönster fixat persienn och allmänt plockat här hemma. Känns jätte bra att ha gjort det i morgon är det kolonidags och naturligtvis moln. Vad gör man?? det är en lite underlig värld vi lever i när det blommar som det gör.
Ha en bra dag i morgon i alla all
Kram Meta

Lotta sa...

Håller med om att det varit en underbar dag, jag har varit ute hela dagen, först var jag i skogen och samlade kransmaterial, sen blev det kranstillverkning i växthuset och så avslutade jag med att klippa nästan hela gräsmattan och det var välbehövligt!!!! Ska det vara så här så här års???? Kram Lotta

Anita sa...

Ja det var verkligen en fantastisk dag igår. Underbara "vårbilder" på saftigt grönt gräs, gurkört och en vacker rosknopp. Hoppas den hinner slå ut.

Kram Anita