13 oktober 2014

Kura skymning

Regnet vräkte ner så gott som hela dagen i går, men det gjorde inte så mycket. Det var mysigt att äta söndagsmiddag med mina föräldrar. När de gick hem strax efter fem tog jag på mig min tjocka ylleklänning med tillhörande sockar och slog mig ner i solstolen med dyna, värmefilt, lapptäcke och en kopp varm amerikansk cider på äpplen som jag fick av en kollega tidigare i veckan. Jag njöt av det uppklarnade vädret och kurade skymning ute i trädgården i nästan två timmar. Underbara friskluft!

6 kommentarer:

lavendia sa...

Det låter hur mysigt som helst. Och vilken fin naturbild. Tur du hade kameran inom räckhåll, för så fint är det inte ofta.
Här är visserligen blött, men ändå kan man ana att dagen kan bli fin.

Zäta sa...

Jag beundrar människor som har vett att ta tillvara på "ögonblicken" vare sig de är ögonblickskorta eller två timmar långa!

Hoppas du får en fin vecka!
Kram
Zäta

Gunnel sa...

Det ser nästan ut som om himlen brinner. Kanonbild! Man ska ta vara på minsta lilla stund och det har du gjort förstår jag. Kram

Törnrosa sa...

Vilket foto!
Och så härligt det låter med din klänning, solstol och allt det andra där i skymningen. Min O och jag sitter också ute så ofta det går, under vår markis, och njuter av de sista kvällarna innan den riktiga kylan kommer.
Ha det nu gott, och med flera sådana skymningskurarkvällar.
Törnrosa

Malin Svensson sa...

Underbar bild!:)

Anonym sa...

Vilken underbar bild!