8 oktober 2014

Före och efter

Jag fortsätter att höströja och i lördags kom turen till det som kallas för stenpartiet, men som egentligen är en ful brunn som jag har försökt att dölja med stenar, kattmynta, backsippor och gul fetknopp.

I sommar har någonting hänt. Jag upptäckte häromdagen att allting var totalt överväxt och att det inte ens gick att se varje sig brunnen eller stenarna. Dessutom hade en massa kirskål flyttat in. Så det blev till att klippa ner, gräva, dra, riva, klippa lite till och lägga tillbaka stenarna.
 
Jag kan inte påstå att det är snyggare nu. Det ser ju väldigt kalt ut. Men jag kommer att tacka mig själv i vår när gräset har börjat växa runt omkring och backsipporna har slagit ut i djupaste karmosin.


*** 

Vill du också vara med i "Underbara onsdag"?

Reglerna är enkla:
1) Gör ett inlägg på temat.
2) Lägg upp din länk här nedan.
3) Lägg upp bilden med grodan i ditt eget inlägg och länka tillbaka hit till ”Underbara onsdag”.

Nästa veckas tema är ”Blommig utflykt”.

4 kommentarer:

lavendia sa...

Det blev en rejäl skillnad. Fanns allt det under. När jag ser det kommer jag att tänka på vår lilla damm, som man inte såg vattnet i. Jag har rensat bort allt, men jag kan inte påstå att det ser vackert ut, så det blir nog inte det. Vi får se om det blir något alls.

Malin Svensson sa...

Nu syns ju den busiga fågeln lite! :) Blir säkert fint till våren.

"

lavendia sa...

Jag vet inte var min kommentar blev av. Jag skrev att stenarna är uppmurade av min man, som kan litet utav varje.

Zäta sa...

Hihi!
Jag tycker fågeln ser förvånad ut efter rensningen. Och lite påkommen ut. Jag undrar vad den haft för sig när den varit i fred där bakom all växtlighet.