26 september 2014

En rosa tiger-chilichi

Fredagslycka – en liten pink tiger har börjat växa på sin gren. Som jag har väntat. Nu tror jag ju inte att färgerna kommer att bli så där häftiga som på bilderna jag har sett. Där är den rosa med tigerränder. Men jag tror säkert att den blir häftig och jag ser fram emot att få se den bekänna färg.

Är också glad, tacksam och lättad för att strömmen är tillbaka i växthuset. I går var jag på bio med en kompis och såg Lasse Hallströms film ”Hundra steg från Bombay till Paris” – så bra, rekommenderas mycket varmt. Efter bion var vi på tapasrestaurang. Och när jag kom hem hade maken grävt och grävt och grävt och lagt ner ny elkabel som den här gången dessutom löper inuti en extra kraftig vattenslang. Skönt!

3 kommentarer:

Meta sa...

Vilken redig man du har som låter dig gå på bio och sedan jobba med grävandet själv. Han gör nog rätt i att lägga kabeln i en slang det är ingen rolig grej att gräva igen
Önskar dig en skön lördag
kram Meta

Törnrosa sa...

Tänk, så sårbart vårt liv är då elen trilskar. Allt som är självklart är helt plötsligt ursvårt.
Men bra karl reder sig själv, och bra kvinna förlustar sig. Sån´ uppdelning gillar jag, hihi.
Ha en skön helg MED el.
Kram

Carina sa...

Hoppsan - ibland löser sig saker som nästan av sig självt. Inte vill jag förringa makens insats dock ;) Chilin låter riktigt spännande - ibland är utseendet allt.

Kram, Carina