2 juli 2014

Vid Vätterns strand

I går kväll var maken och jag på middag hos Lotta som har bloggen vid Vätterns strand och hennes man. Så trevligt och mysigt! Hon är så vansinnigt duktig med blommor och jag blir alldeles lycklig när jag ser entrén till uthuset. Som ett vykort! Hade aldrig trott att bloggandet skulle leda väg till nya vänner – en mycket trevlig bieffekt.

7 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Ja vilken underbar bild, har suttit och tittat en lång stund!
Kram/Finas mammis

Meta sa...

Inte bara nästgårds utan över hela världen får jag vänner. Det är ju sååå kul och spännande när man kan träffas. Minsann visst är det vackert hos Lotta
Det är mycket som berikar livet här i sybervärlden
Önskar dig en fin sommardag
Kram Meta

Mia Maskros sa...

Vilken välkomnande entré :)

Det är läckert vad hela världen öppnar sig för en tack vare internet. Det är otroligt vad många fina människor man kan få kontakt med som man annars skulle gå miste om.

Ha en fin dag!

lavendia sa...

Ja precis, som ett vykort. Så trevligt att ni träffas (för jag har förstått att det inte är första gågen).

Lotta sa...

Så kul det var att ses igår och Tack än en gång för det fina fågelbadet! Har du badat idag? Jag har hunnit med 2!!! dopp så jag känner mig verkligen nöjd!
Hälsa K.
Kram Lotta

LÁrt de Vivre sa...

Både roligt och mysigt på en gång. Kul när man kan få ut så mycket mer i bloggvärlden, där det kan leda till spänannde möten och ny vänskap

Har bytat blogg och lämnat Le petit jardin bakom mig...så häng med mig här istället
http://konstattleva.blogspot.se/

Kram Kajsa

Anita sa...

Har förstått när jag sett Lottas blogg att hon har en underbar trädgård. Din bild är fantastisk. Vilken entré! En riktig sommaridyll.

Kram Anita