6 juni 2014

Frukoststund har guld i mund

Hemma igen efter några fantastiska kursdagar i ämnet gestaltande foto. Mitt huvud är fullt av tankar på ljus, tajming, diagonaler, blickfång och slutartider. Jag misstänker att det kommer att ta ett bra tag innan allting har landat och ännu längre innan jag lär mig att tänka på alla element.

I dag blir det en lugn dag utan huvudbry – frukost på bänken som kom i veckan, rundor i trädgården samt sol och bad på bryggan. Det ska bli så skönt! Trädgården har fått så mycket vatten i veckan, så den får klara sig själv.

6 kommentarer:

lavendia sa...

Vilken fiffig bänk. Säkert kan man äta annat än frukost där också.Min snickarkunnige man ska få titta på bilden. Vi äter ju all frukost i sängen, ja en del förfasar sig.

Mimmi sa...

Så spännande med fotokurs. I vilken regi var den? Bänken var ju helt underbar, var har du hittat den?

/Camilla J

Mia Maskros sa...

Men titta vilken läcker bänk!!! Jag förstår varför ni beställde den :-)
Hoppas att din dag blev som du tänkt dig.

Kram!

Rost och rädisor sa...

Fin bänk med de färgglada dynorna. Fiffigt med ett litet bord i mitten.
Låter jättekul med gestaltande fotokurs. Själv tycker jag det är jobbigare med full sol än regn när det kommer till fotande.
Trevlig helg
Anette

Meta sa...

det var en häftig bänk. Kommer solen nu då brakar det lös i alla rabatter.
Önskar dig en fin Pingst
Kram Meta

Anita sa...

Spännande med fotokursen. Hoppas du känner att du kommer att ha glädje av den och bli inspirerad till fotostordåd. Bänken är jättesnygg, dynorna likaså och det som står på bordet ser inte heller fel ut. Kan tänka mig att det smakade gott :)

Kram Anita