27 januari 2014

Trevlig tur in till jobbet

Vägen var en sjudande häxkittel när jag åkte in till jobbet. Snöröken såg verkligen ut att flyta fram när den kom farande utifrån åkrarna.

Men det gjorde inte så mycket.

I går upptäckte jag nämligen att "Odla i P1" finns som Podcast. Så trevligt! Jag är så trött på ljudböcker och lyssnar numera mest på "Klassisk morgon" i P2. Att få börja dagen med att höra om blå bergvallmo, pioner, kaukasisk förgätmigej och groblad var dock väldigt trevligt och lagom långt så att jag fick en dos Prokofjev på slutet.

4 kommentarer:

lavendia sa...

Jag är så gammaldags, så Podcast är inget som jag har något begrepp om - tänk att jag vågar erkänna det.
Men onekligen skulle Odla i P1 intressera mig.
Kamelian som visades i lördags blommade tydligen inte (jag var inte själv där) och ny visning om några veckor.

Marie maräng sa...

Tittar in för att önska dig en fin fin vecka!
Kram Marie

Anita sa...

Tack för tipset! Sämre kan man ha det på väg till jobbet. Snöstormen har kommit hit nu, det är skönt att vara inomhus.

Måste också säga att er vinterträdgård är makalöst härlig. Och så ser man växthuset därute med snö på taket. Så mysigt. Grattis till gardinen förresten. Det kommer säkert att bli jättebra i och med att den verkar så lätt att sätta upp/ta ner.

Idag har jag rapporterat in mina fåglar. Har skrivit ett inlägg. Det blev bra utdelning till slut. Men så har jag spanat en hel del också. Fick se en steglits för första gången i mitt liv. Och jag lyckades dessutom fånga den på bild. Lycka :) Synd att fåglarna rymde när du skulle räkna. Det var nog som du trodde, att höken varit på besök igen. Det brukar ta ett tag innan dom kommer tillbaka efter en attack.

Ha en skön kväll!

Kram Anita

Carina, 4 Seasons by Carna sa...

Såg din fråga om växten... ..bilderna hoppar runt i kollaget men om du klickar på en öppnas ett bildspel och där syns alla namn :-)

Stog och höll i en gräddvit kamelia förra året och jag ångrar mig fortfarande ibland. Dock vet jag att jag inte kan ge den bra förhållanden.

Kram, Carina