23 oktober 2013

Nästan tomt i växthuset

Jag hade nog tänkt ha växthuset igång i ytterligare några veckor. Kanske en månad till. Det var ju så mycket tomater där inne. Och lite häftigt är det att kunna plocka dem på samma höjd som vindruvorna.

Men i morse fick jag ett stolleryck. Jag hade varit ute och gått och tänkte att jag bara skulle titta in i växthuset innan jag fortsatte in i huset för att äta frukost. Plötsligt började jag montera bort tomatpinnar och släpa ut hoarna på gräsmattan.

Gräsmattan ser ut som ett slagfält.


Men växthuset är dammsuget och nästan tomt. Så skönt att det plötsligt är gjort! Nu är det ”bara” rengöringen kvar.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Det ser så mysigt ut med kaminen, själv har jag fortfarande paprikor och chilisar kvar i växthuset och konstigt nog så mognar paprikorna på riktigt bra och det gillar jag verkligen! Har du hämtat någon chili hos Stig än? Jag har beställt frön av honom :-)
Ha det gott.
Kram Lotta

Jo sa...

Vad duktigt att städa så fint! :) Vi har den biten kvar, vi. Jag funderar starkt på att köpa en sådan där fönstertvättmaskin från Kärscher, den borde väl vara perfekt för att rengöra växthus med? Och då kommer förmodligen J att ta över städandet eftersom han älskar nya pryttlar.. Man får inte vara dum! ;-)

Anita sa...

Visst är det skönt när det är klart. Hoppas tomaterna var så pass mogna eller kommer att eftermogna så att du kan njuta av dom länge. Jag äter fortfarande på årets tomatskörd men nu börja den lida mot sitt slut.

Kram Anita

LINDA sa...

Tomaterna var riktigt mogna, men för många för att jag ska hinna äta, så de hamnade i torken :)

Kram
//Linda