24 oktober 2013

Höststorm och månsken

Vilken märklig morgon. Vaknade av att trädgården badade i ljus från växthuset och från månen. Orion höll just på att försvinna bakom ett moln som verkade snigla sig fram över himlen trots att det stormar från sydväst. Dessutom är det riktigt varmt ute. Vackert, men märkligt.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Nästan trollskt! Jag fick en kram från dig igår men ingen bild, ibland har vi så dålig mottagning här att det dröjer länge innan bilderna kommer.
Ha en bra dag nu ska jag ut på en promenad innan köksjobbet tar vid.
Kram Lotta

Jo sa...

Vilken fin bild! Det har varit ett par nätter med riktigt fin fullmåne för oss här ute i rucklet (under tiden vi har varit ute nu, alltså). Det blir liksom lite extra här ute eftersom det annars är becksvart. Stjärnklart och fullmåne= magiskt ljus! Men ditt växthus-ljus är absolut inte fy skam, det heller! :)

Anita sa...

Vilken häftig bild! Det ser verkligen ut som du beskriver det med dina ord. Det blåste rätt mycket igår, det märkte jag när jag var ute och krattade löv ;) På tisdag har dom lovat årets första höststorm. Då lär väl dom sista löven falla.

Kram Anita

LINDA sa...

Fy, höststorm. Jag tyckte att det räckte med vindstyrkorna som varit det senaste dygnet. Kanske borde fundera på om det finns någon som bör surras fast ...

Hoppas ni får en fin helg!
//Linda