21 oktober 2013

Tack alla trädgårdsbloggare!

Åh, jag måste bara få tacka alla som skriver trädgårdsbloggar. Det är fantastiskt med alla dessa grönfingrade människor som inte vill något heller än att odla och dela med sig av det de gör.

I går hade jag en riktigt jobbig dag. Av ingen som helst anledning. Jag var bara så vansinnigt trött och tänkte deppiga tankar. Tack och lov lider jag inte av depressioner, men i går kändes det nästan som om jag fick en släng av i alla fall. I morse kändes det aningen bättre, trots att det var så mörkt och blött att det nästan var läskigt att köra in till kontoret.

Innan jag började jobba tog jag en paus och kollade på några trädgårdsbloggar. Och så lyft jag blev. Alldeles knollrigt lycklig faktiskt. Nu vänder jag ryggen åt mörkret och tänker vackra tankar om ljumma vårvindar och solsken som värmer mot husknuten, knoppar och tittar upp ur fortfarande kall jord och humlor som brummar tätt förbi.

Tack för att ni lyfte min morgon!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, visst finns det mycket inspirerande att läsa! Gissa om jag är nyfiken på dina amaryllisar...och givetvis vinterträdgården - det går ju som tåget!
Ha en fin dag.
Kram Lotta

Charlotta Cesar sa...

Ja, nog är det tur att vi har trädgårdsbloggar att njuta av när livet går i sina vågor upp och ner:)
Ha det höstgott,
Charlotta

Sylvia sa...

Trädgårdsbloggarna gör det så mycket lättare att ta sig igenom dessa mörka dagar. Inspirationsbanken fylls också på vilket är ett extra + :)

pelargon zon sa...

Hej Linda,
Apropå intressant blogg och fina bilder! Vilken fin blogg du har. Jag är så glad att jag hittade dig.

Jag har i alla fall tagit kraft att skriva den utlovade artikeln om övervintering av pelargoner.

Ha det bra och fortsätt att skriva.

Anita sa...

Så sant! Och du ska veta att jag blir alltid glad och upplyft när jag går in och läser din blogg :)

Kram Anita

LINDA sa...

Tack så mycket alla!

Kram
//Linda