14 mars 2013

Att odla en wok

Jag har snöat in på wok på sistone. De är så gott och så smidigt och bra att ta med i matlådan. Extra plus för att grönsakerna är blandade i maten och inte behöver göras i ordning extra vid sidan av. Varje gång jag skär grönsakerna tänker jag att jag nästan skulle kunna odla min wok själv. Okej, kanske inte vattenkastanjerna. Och champinjonerna är smidigare att köpa. Likaså kycklingen och räkorna som jag brukar lägga i. Men för övrigt. Framåt sommaren ska det nog bli wok à la Lindas trädgård med paprika, sugar snaps, chili, vitlök, salladslök och groddade mungbönor. Så fantastiskt gott och fräscht det låter.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Du behöver nog inte oroa dig för att få samma som vi har, den är nog 15 år gammal och vi köpte den när vi hade vårt stora bågväxthus där jag drog upp alla kålplantor och sen hade tomater på sommaren...Vet inte vad den heter men den var inte lätt att ställa in!
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej Linda !

Vilket fint durkslag du har. Var har du köpt det ?

Innehållet ser också fint ut men det är lättare att få tag i.

Kram Karin

LINDA sa...

Hej!

Durkslaget kommer från Ikea. Det är säkert fyra år sedan vi köpte det, men förhoppningsvis finns det kvar. Det är riktigt bra :)

Kram
//Linda