6 februari 2013

Mer snö ...

Det är inte lätt att odla. Jag tittar i katalogerna och ser massor av färgglada blommor som jag bara måste ha. Och en massa grönsaker som lockar och som jag absolut vill odla. Men hur i hela friden ska jag få plats? Hur ska jag hinna med? Vill ha mer blommor. Mer grönsaker. Mer tid och ork. Och så vaknar jag till en värld som ännu en gång på något mystiskt sätt blivit vit under natten.

6 kommentarer:

Timjan och Kaprifol sa...

Hej Linda! Precis så är det. Och jag som inte ens har jord att odla i, bara berg, tallar, blåbär och mossa. Tack och lov för växthuset, men där får allt man vill ha inte plats. Och så blir det för varmt på sommaren.... Och ikväll blir det väl ännu värre. Ska på fröbytarmiddag med ett par vänner. Jag, som redan har så mycket fröer, kan väl inte säga nej till nya blom- och grönsaksfrön. Men det är härligt och livsbejakande med odlarmödorna!!!

Grön skön passion sa...

Man blir lite stressad av den nya snön och mer lär det nog bli. Satt på min glasveranda och fikade i +10 grader, två dagar i rad, men nu är det slut med det för ett tag :/
Ja,ja! -Ingen vår, utan vinter!
Hoppas du vill kika in på en fika framåt vårkanten? Bor i Malmslätt, så det är ju ingen direkt omväg mellan ditt jobb och hemmet.

Kram / Therése

Humlans Lott sa...

Förstår ditt problem precis! Själv har jag inte ens i tanken börjat, men det kommer väl. Har dåligt med utrymme för extra belysning. Lyllos dig som har växthus!

Ha en fin helg och så håller vi tummarna för att det inte ska snöa mer!

Kram!

Fullblodsekologen sa...

Visst blir man blir hagalen när man letar frön, vill prova allt, vill odla allt. Listan blir bara längre och längre. Undrar också hur jag själv ska få plats i växthuset. Trevlig helg/Annelie

Susann sa...

Ja, det där med plats....är även en ständig påminnelse även här. Likså med tiden...vad ska vi göra vid detta?
Gilla läget antagligen. Fantastisk bild du tagit.
//Susann

LINDA sa...

Så härligt med fröbytarmiddag!

Kommer gärna på en fika i vår och hoppas att du vill komma på besök hos mig, Therése!

Japp, definitivt ha-galen :) Det finns ju så mycket att testa. Tack, Susann. Roligt att du gillar bilden :)

Kram
//Linda