7 februari 2013

Luktärterna är sådda

I kväll har jag petar ner luktärtsfröer i toapappersrullar. Gjorde i ordning rullarna i går och stoppade frökulorna i vatten. Hoppas nu att de gror och vill blomma tidigt. Underbarare doft finns ju knappt!

5 kommentarer:

Lotta sa...

Oj!!! allaredan luktärtssådd....
Du frågade om jag redigerar mina bilder, för det mesta gör jag det inte men när jag gör det använder jag mig oftast av picasa för det är så lättanvänt, jag ändrar oftast kontrasten när jag gör något samt beskär ganska friskt.
Sen tycker jag absolut att vi ska träffas över en trädgårdsfika i vår!
Jag är dålig på fröaffärer i London men det finns roliga som jag varit i för längesen, kommer tyvärr inte ihåg var de ligger men sök på engelska fröfirmor så hittar du adresser till dem. När vi var i England i somras var vi inte i London utan åkte runt på landet.
Jag tycker ni ska besöka Kew garden för där har jag varit flera gånger samt Royal Horticulturs garden som jag just nu inte kommer ihåg namnet på , båda lätta att nå med tunnelbana och buss.
Kram Lotta

Timjan och Kaprifol sa...

Linda! Du är fantastisk, men du ska veta att jag känner en annan odlare som sådde luktärter för flera veckor sedan!!!! Själv väntar jag till maj.
Kram

Jo sa...

Ah, redan! Jag testade att så inne och ute förra året och det blev ingen jätteskillnad. Det berodde kanske på att det hann bli så kallt innan man kunde få ut de försådda? :) Jag kommer dock att förså i år med och göra om testet!

Susann sa...

Härligt :) även här ska luktärtsfröer ner.

//Susann

LINDA sa...

Jag har sått tidigt tidigare år i hopp om att få blommande luktärter till vitsipporna, men den här gången glömde jag ;)

Kram
//Linda