7 januari 2018

Sådder hela veckan


Jag har inte kunnat hålla mig. Varje dag den här första av årets veckor har jag sått någonting. Det började med luktärter och rödlök och fortsatte med tomat och paprika, dill, sockerärter och mer luktärter. Jag vet att det är tidigt, men sådderna står under lysrör och luktärterna hoppas jag ska vilja växa i en stor kruka i vinterträdgården. Det går som det går. Huvudsaken är att jag får upplopp för de gröna fingrarnas stora lust.

4 kommentarer:

Carina sa...

Tycker du gör helt rätt när du går på lusten :) Vi fokuserar för mycket på slutresultatet istället för vad vill jag här och nu. Prestation över... tja något annat. Hade jag haft ett uterum eller liknande med mycket ljus och lagom temperatur för att driva vidare hade jag gjort likadant.

Kram och lycka till! Carina

Meta sa...

ojojoj då det där med sådder får nog komma i sista hand hos mig i år är jag rädd om vi ska kunna flytta in någon gång. Men lite sugen blir ja allt när ja ser din energi.
Ha nu ett gott odlingsår 2018
Kram Meta

Anita sa...

Jag tycker du gör alldeles rätt! Man ska få utlopp för sina gröna odlarkänslor :) Själv tappade jag lite fart i och med att vi hade vårt bredbandsstrul i en och en halv vecka. Skulle leta upp lite fröer på olika frösajter och skicka efter men kom liksom av mig när jag inte kom ut på nätet. Och trots att det nu fungerar sedan igår så rann lusten lite av mig. Men känner jag mig själv rätt är den tillbaka nästa vecka igen. Och det är inte för sent. Det kanske rent av är bra, då startar jag inte för tidigt ;)

Ha en fortsatt fin vecka!

Kram Anita

HWIT BLOGG sa...

Japp så är det! Jag vet! Frökatalogerna har kommit och jag köper hejvilt :)
Tror jag börjar med sticklingar av pelargonerna nu...
Kram från Titti