17 november 2016

Det känns som jag fyller år


Den här veckan känns det nästan som om jag fyller år. I går var jag på projektmöte och fick ett par raggsockar som projektledaren hade stickat. Blev så glad! Har aldrig haft så fina raggisar tidigare.Och så i måndags … då tog jag äntligen mitt C-kort och kan därmed titulera mig lastbilschaufför, även om det är bokbuss jag ska köra. Gjorde teoriprovet i början av sommaren och nu själva körprovet och det muntliga teoriprovet inklusive säkerhetskontroll. Trodde väl aldrig att jag skulle kunna svänga mig med ord som s-formad excenter, fyrkrets skyddsventil och AT-regulator. Men nu så. Tog min första tur med bokbussen i tisdags kväll på en mörk och lerig skogväg. Kanske inte bästa årstiden att vara nybörjar chaufför, men spännande ska det bli!


Jag fick jättefina tulpaner av maken när jag kom hem från provet.


I går kväll var jag ute och åt med en före detta kollega som hade med sig ännu fler fina blommor och ett rejält presentkort från Correns fackklubb. Trodde att jag var färdigavtackad från mitt förra jobb, så det blev extra överraskande.

Så, nu när körkortet är avklarat och jag inte behöver hänga med nästa i böcker som jag knappt förstår hoppas jag på att kunna vara mer närvarande här. Det känns som om det har varit lite skralt med den varan på sistone. Nu är jag ledig i dagarna fyra och ska börja med att pynta lite i trädgården. Underbart att ledigheten börjar med strålande solsken och glatt humör!

6 kommentarer:

Kristina Zettervall sa...

Stort grattis du härliga kvinna!

Carina sa...

Dubbelgrattis till fina sockar men ännu mer till C-kortet!!! Sen började jag fundera på om jag också måste sticka sockar till projektmedlemmarna... Näe jag får hitta på något annat. Jag älskar att sticka men hatar när det kommer till mer än tre pinnar. Beundrar människor som stickar och syr till alla runt sig. Jag får så svårt med motivationen när det kommer till beställningsjobb.

Kram, Carina

PS kan du fortfarande inte kommentera från din dator? Berätta gärna i så fall.

HWIT BLOGG sa...

Åhh ett stort grattis till dig! Vilket härligt jobb du har :)
Fina raggisar också...
Ha en finfin kväll!
Kram från Titti

Lotta&Olof Birgersson/Ingemansson sa...

Strålande. Visst väl att du skulle klara det galant. Största Grattis kramarna. Hoppas vi kan ses snart. /Lotta

Evas Kvarnaro sa...

Bravo Dig, stort grattis till C-kortet.
Vackra blommor, tulpaner redan jag bara gapar, så trevligt, då är våren på väg någonstans långt borta - vi är på rätt väg.
Lycka till med 'bakom bokbussratten' !
Kram/ Eva

Rost och rädisor sa...

Heja, heja! Bra jobbat och varmt grattis!
/Anette