11 mars 2016

Kall morgon


Vilken vacker morgon! Och så kall!! 8,3 minusgrader när jag klev upp!!!

Hoppas att temperaturen stiger och att den här dagen blir lika varm och solig som i går. Då var det verkligen härligt och alldeles vindstilla. Fast i vinterträdgården gick det knappt att vara. Där var det 42 grader när jag kom hem. Lite väl häftigt.

5 kommentarer:

Sylvia sa...

Så härligt det ser ut. Håller tummarna för att solen visar sig idag :)

lavendia sa...

Så vitt och fräscht. Här var det också jättekallt imorse. Men solen kom upp snabbt och nu är det en jättefin dag. 42 grader - inte ens i Thailand. / Britt

Meta sa...

Visst är det härligt att ha så fina morgnar när man kan ana att det blir fina soliga dagarändå. mycket att vara glad över då. Min tomt är på nästan 300 kvm. och mycket sluttande åt två håll.Tror att det är därför den ser så stor.( 1½ m höjdskillnad uppe till nere.) Huset är på 35 kvm. så mycket vi får bygga på en koloni.Det blir färdigt när det blir men helst till hösten.
Ha nu en fin och skön helg i sol
Kram Meta

Rosor och Akvileja sa...

oj, vad hett i ditt uterum. Har funderat på att skaffa ett liknande Är det bra tycker du med vinterisolerat? skulle vilja ha det som du, kunna nyttja det året runt.
Ha det gott. Åsa

Snäckskalsdalen. sa...

Vilket fantastiskt orangeri du har på ditt hus, det är ingen låda, det är så vackert integrerat! Och vilket ljus, och hela naturen kommer in fast det är varmt och skönt inne och kallt och snöigt ute! Så ska det se ut!
Agnetakram