12 augusti 2015

Njuter av min "sista" onsdag


I dag njuter jag av min sista lediga onsdag. Jag har älskat mina onsdagar, men nästa vecka slutar jag på tidningen för att börja ett nytt jobb som ansvarig för kommunens bokbussverksamhet.

Det ska bli så roligt och spännande. Dessutom känns det fantastiskt att jag ska få användning för min bibliotekarieutbildning. Jag läste den under fyra år vid sidan av journalistjobbet och lade fram min magisteruppsats ”Okyssta jungfrur i beigebruna kläder” för sju år sedan.

I dag njuter jag extra mycket eftersom jag har en stor bukett med solrosor som Lotta har odlat till förmån för Barncancerfonden. Fingal är med och myser. Han får lite egentid eftersom jag inte är säker på att Toblerone är riktigt snäll mot honom. Efter lunchen hoppas jag på solsken och bryggliv.

6 kommentarer:

lavendia sa...

Grattis till nytt jobb! Kommer du att följa med bokbussen ut? Din magisteruppsats lät som en lätt trist sits om de du skrev om.
Är det katten som är Fingal?
Havskräftor är litet bleka, men så goda de också. Våra kräftor är jättegoda, men att vi själva fiskar dem förhöjer smaken än mer.
Vet du vad som ligger rullat på diskbänken? Jo, mangolddolmar.
Njut av din "sista" onsdag,/ Britt

Meta sa...

Gratulerar till nya jobbet blir säkert både innehållsrikt och spännande. Önskade att det inte var så långt till Lotta för då skulle en bamsebukett fått följa med hit.
Ha det gott idag
kram Meta

Sylvia sa...

Grattis till det nya jobbet :)

Lotta sa...

Vad tror du om solrosfrön till fåglarna när solrosorna vissnat? Man skulle kunna hänga upp torra frökakor i burarna? Tror du det skulle funka? Stort lycka till med nya jobbet! Kram Lotta

lavendia sa...

Mangolddolmarna blev inte så snygga, men jättegod med bl a trattisar i färsen. Till strimlade jag de röda stjälkarna o stekte med litet vitlök. Inget får förfaras. / Britt

Zäta sa...

Wow! Vad spännande med nytt jobb.
Lycka till!