5 augusti 2015

Det blev jättegott!


Jag kan meddela att det blev väldigt gott! Mangolddolmarna blev faktiskt godare än kåldolmarna jag gjorde. Dessutom var det otroligt smidigt. Jag kommer absolut att göra det här igen.

Nu börjar molndiset spricka upp. Dags att packa väskan för lite bad- och bryggliv.

4 kommentarer:

lavendia sa...

Nej, men det ska bli. Min man tycker inte att mangold o spenat går att jämföra. Men dolmar går nog hem. / Britt

Meta sa...

Misstänkte det två goda saker kan inte bli annat än gott tillsammans.
Ha det gott, Ja men visst frön skulle vara fint att försöka med.
Kram Meta

lavendia sa...

Jag tar egna vinblad, men kanske skulle förkoka dem för att få dem litet mjukare. Men jag tycker om när man får tugga litet. Det finns tydligen förkokta inlagda vinblad på burk, har jag sett i recept.
Jag använde mangold igår, stekte med vitlök, valnötter och litet grädde till nybakt bröd. Enkelt men gott. Mangolddolmar ska det bli. Fast nu skiner solen. / Britt

Rost och rädisor sa...

Det får jag allt prova. Här blir det mycket pasta med mangold i.
Allt gott
Anette