6 maj 2015

Vackra blad

Vi hade lunchgäster i söndags och jag är så glad för pelargonen de hade med sig. Bladen är så snygga! Jag frågade på ett pelargonforum på Facebook och fick veta att den heter occold shield. Underbara pelargoner!

7 kommentarer:

Anita sa...

Jättevackra blad och även blommorna är vackra. Bladens färger påminner om en pelargon jag har, Vancouver centennial. Fast det är en stjärnpelargon. Den får alltid ljusgröna blad över vintern. Men när ljuset kommer tillbaka .. då kommer också färgen.

Kram Anita

Gunnel sa...

Bladen är nästan det vackraste på den blomman. Jag älskar pelargoner. Tyvärr är jag inte så bra på att få dem att komma igen år efter år.

lavendia sa...

Mycket fina blad. Jag håller med om att på den plantan är det bladen som står för skönheten. Jag köpte en förra året, som de kallade för mosaikpelargon, men det var ljusare än din. / Britt

Gunborg Uhno sa...

Jättesnygga blad.Gillar pelargoner med olika färger på bladen.

Helena sa...

Pelargoner är verkligen trevlig växter. Tycker att det är roligt att det finns en sån stor mångfald och variation på både blommor och blad. Din pelargon var verkligen fin i bladen. :-)

Anonym sa...

Verkligen vacker och annorunda pelagon!Jag älskar pelagoner och har en del i krukor på väg ut i trädgården. Väntar bara på vackrare väder!

Meta sa...

det är bra med olika bladfärger som på din de är fina fast de inte blommar. Tack för namnet på den har också en sån.
Ha det gott
Kram Meta