2 maj 2015
Nykördade primörer
Det blir en liten lunch i dag eftersom grannen och jag ska på afternoon tea. Men vilken lunch det blir. Jag har skurit vårens första sparris, hittat nypotatis som växte i övervintringsboden utan min vetskap. Där fanns det även dill. Och så spenat och rädisor från drivbänken. Det blir finfina tillbehör till några bitar rökt lax.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Nu är det en övervintringsbod jag önskar hetast av allt. Eller det kanske inte räcker, att bara ha en...
Vilken härlig lunch och afternoon tea på det.
Golvvärme förklarar.../ Britt
Åhh . . .måste du fresta mig med allt det där goda, *dräglar*
Färska grönsaker mums . . .
Sen passar det där afternon tea mig alldeles utmärkt.
Får jag adressen, hi hi hi . . .
Ha det så trevligt och njut av det goda
Eva
Du har mycket i dina gömmor,det ser gott ut i alla fall.
Ha en bra söndag
Kram Meta
Oh, vilken lyx! Njut!
Ha en trevlig Afternoon Tea!
Gourmetlunch! Höjden av vardagslyx med egenodlat och särskilt vid denna tid.
Men det där med potatisen förstår jag inte... hur kan den vara klar redan?
Ha det så gott
Anette
Gott, gottgottigott gott!
Men det är ju fantastiskt så mycket du har redan. Här väntar jag ivrigt på att de första tomaterna och chilin ska mogna så jag kan sätta tänderna i dom :)
Kram Anita
Skicka en kommentar