15 april 2015

Tomaten växer upp och ner

Så där, nu är årets upp och ner-tomat i ordning. Den här gången har jag målat en konservburk med kalkfärg och satt dit en mjölkkartongspip för att göra hålet mindre och vassare.

I år har jag valt att odla sorten whippersnapper på det här sättet. Den är så buskig i växtsättet att det känns som upp och ner-odling skulle kunna vara riktigt smidigt. Det ska bli spännande att se hur det går.

9 kommentarer:

Meta sa...

Det låter spännande hoppas du visar resultatet också.
lycka till
Ha en fin och skön mitt i veckan här regnar det
Kram Meta

Gunnel sa...

En lite annorlunda odling. Ska verkligen bli kul att följa detta. Kram

Lotta sa...

Så himla smart du är som använder mjölkpakethålet :-) Regnar det hos er också, vi vill ha regn så jag hoppas det kommer tillräckligt! Vi hörs! /Lotta

Gunborg Uhno sa...

Bra tips du kommer med.Du får visa mer sedan hur det går.

Anonym sa...

Vilken kul grej. bra tips!

lavendia sa...

Jag har ännu inte provat upp-och-ner-tomater, men i år har jag så mycket småplantor så jag får nog hänga dem i taket också, för att få plats. Ide´n är kul och inte speciellt känd. / Britt

Zäta sa...

Åh, så spännande det är!
Jag har sparat mina tre korvburkar från i fjol och ämnar odla några hängande plantor i år med. Jag tycker det är ett väldigt smidigt sätt att odla. Hade jag mer plats skulle det bli fler hängisar.

Evas Kvarnaro sa...

Så kul att våga göra helt tvärtom !
Även jag blir nyfiken på hur det blir.
Lycka till med tomaten och trevlig helg
Eva

Anita sa...

Ja just det, du brukar ju odla upp och ner -tomater. Skulle vara kul och testa men jag tror det behövs ett växthus. Smart lösning med mjölkkartongpipen. Ska bli spännande att följa.

Kram Anita