21 februari 2015

Våren är på gång

Nu börjar den här envisa tråkiga förkylningen äntligen att ge sig – tack för alla hälsningar!

Jag försökte gå till jobbet i torsdags, men då var det fortfarande lite skumgummi i hjärnan. Åkte hem efter några timmar för att i stället jobba ifrån soffan.

I dag känns det dock riktigt bra. Jag har gått ett varv i trädgården och upptäckt att både vintergäck och snödroppar blommar. Dessutom har min mörkrosa julros stora knoppar. Jag har också tittat till mina stackars övervintrare i blomsterboden och gett dem vatten.

Nu njuter jag av våren i vinterträdgården och läser nyutkomna trädgårdsböcker till ljudet av fåglarnas vårkvitter. Tycker att jag har det rätt så bra.

5 kommentarer:

Meta sa...

Låter som en skön dag du har det. Härligt med lite vårblommor med. Efter en veckas bortavaro hittade jag lite vårblommor på kolonin. det känns allt bra härligt att det är på gång nu på riktigt
Ha det skönt
Kram Meta

lavendia sa...

Det låter som hopp om livet. Att sitta och läsa trädgårdsböcker och lyssna på fågelkvitter. Då är det rätt trivsamt.
Ert uterum är ju isolerat vad jag förstår. Vad har ni för tak? Riktigt eller kanalplast?
Söta vivor. / Britt

Sylvia sa...

Det går ingen nöd på dig, hör jag ;)Härligt! Det är så detska vara. Ta det lugnt så du får krafterna tillbaka :)

Anita sa...

Så skönt att hitta ett nytt inlägg från dig. Jag blev lite orolig förstår du. Och det låter ju som om du njuter av tillvaron. Inatt fick vi snö igen. Långt kvar till blommande snödroppar här. Men min kamelia slår ut med nya blommor för varje dag.

Ha en fin söndag!
Kram Anita

Gunnel sa...

Idag skiner solen här, och då känns allt lite lättare. Att titta i trädgårdsböcker eller tidningar den här tiden på året livar upp tillvaron.