10 januari 2015

Det stormar lite för mycket

Nu tycker jag faktiskt att det blåser lite väl mycket. Rutorna i vinterträdgården rör sig i stormbyarna och att vistas där ute är inte att tänka på med tanke på hur det låter. Det låter rätt ordentligt i röret från kaminen inne i vardagsrummet också.

Jag ska trycka in ett par öronproppar så långt jag bara kan och stänga ovädret ute tills morgonen gryr. Hoppas att alla träd står upp då, att pannorna ligger kvar på taket och att växthus och vinterträdgård fortfarande mår bra. Jag tror faktiskt inte att jag har upplevt blåst av det här slaget sedan vi flyttade hit.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Har hört talas om Egon som drar fram. Usch!

Gunnel sa...

Här försvann strömmen ett tag. Det blåser enormt mycket just nu.

Meta sa...

Ja nog gäller det att hålla isig om man skulle gå ut. Det skallrar i rutorna här med
Ha det gott hopps du får sova.
Kram Meta

Felix sa...

När det stormar är det skönt att bo vindskyddat intill skogen som vi gör. :-)

Hoppas att allt ser ok ut i morgon i dagsljuset.

Vinterhälsningar
Elisabet

Anita sa...

Hoppas du vaknat till en bra morgon, utan skador på byggnader och växtlighet. Här har vi klarat oss med lite friska vindar och snö som fortsätter att falla. Längre fram så säger prognosen att kvicksilvret ska krypa nedåt igen. Det är inte bra alls för växtligheten med den här berg-och-dal-banan när det gäller temperaturen när det dessutom är väldigt lite skyddande snö. Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa för våra trädgårdar.

Hoppas att du får en bra söndag och att du känner dig bättre i halsen idag.

Kram Anita

trädgårdsdrömmar sa...

Det är inte kul när det blåser så här hårt.Hoppas du får vakna till en bra dag där allt har klarat vinden.
Kram.

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Å Öronproppar skulle jag ha haft.Att jag inte tänkte på det. Sov knappt en blund den natten.Det var riktigt otäckt bitvis. Ska köpa hrm öronproppar till nästa gång. Tack för tipset :)