10 december 2014

Från solsken till storm

I går var vädret så vackert. Solen sken och målade ett vackert avslut på dagen.
 
I dag är det inte skönt! Det blåser så det tjuter om knutarna. Regnet slår mot vinterträdgården och för en stund sedan kom det några snöflingor som smälte innan de hann nå marken. Fast Riva tar det med ro och ägnar dagen åt att softa på soffryggen.

10 kommentarer:

lavendia sa...

Här är det inte heller skönt. Blåst, snöblandat regn och allmänt olustigt. Skönt att jag kan vara inne och dricka glögg och tända ljus.Har inte ens varit till brevlådan idag.

Gunnel sa...

Här har det inte varit ljust på hela dagen. För en stund sen kom en rejäl hagelskur, så jag sticker inte näsan utanför dörren.

Meta sa...

Vad skall hon annars göra en sån dag, Går hon ut blåser hon nog bort.
Ha n bra kväll
Kram Meta

Jo sa...

Jag förstår henne, jag vill helst inte heller vara utomhus! Här hänger katterna på övervåningen eftersom den livliga ettåringen är på nedervåningen. Det verkar dock vara ett rätt gott liv! 😊

lenaiwales sa...

Härligt att få vara katt en sådan dag! Här i Wales regnar det och blåser idag också. Går sken solen.

lavendia sa...

Tack föresten för att du skrev var pepparkaksmåttet fanns att köpa, för trots ihärdig googling hittade jag bara delfiner, getter och allt möjligt annat.

Sylvia sa...

Åh hon är så klok lilla Riva. Njuter av värmen inomhus. Jag har turen att kunna göra detsamma. Inte sova men jag är ledig och står med händerna i smeten. Bakar för fullt inför sonen firning i helgen :)
Ha en fortsatt skön dag!

Lotta sa...

Usch ja, och värre ska det visst bli inatt hörde jag! Håll i hatten (och katten)! :o)

Kram

lavendia sa...

Trist med magsjuka. Man känner sig sällan så sjuk som då. Tur att det brukar gå över fort.
Nu har jag kollat på pepparkaksmåtten. Blev sugen på mycket.

Jo sa...

Hihi, ettåringen är ett barn som är väldigt högljutt så katterna håller sig undan under dagtid. Eller utom räckhåll åtminstone! :)
Ha en fin lucia!
(Ruckelbloggen ligger lite nere nu under vintern, så det är därför det är väldigt tyst nu. Frkp.blogspot.com är lite mer levande :) )