9 augusti 2014

Precis som beställt

Precis så här ska det se ut första lördagen efter första arbetsveckan efter semestern! Rapporten i går visade inte riktigt på badväder, men jag hoppades och handlade varmkorv till mattermosen utifall att.

I går kväll efter att jag hade bloggat blev nästan hela huset dammat. Därefter gick jag igenom en stor del av blommorna i trädgården och klippte bort sådant som var fult och dött – hur resultatet blev återstår att se eftersom det var väldigt skumt när jag var färdig.

Innan läggdags cyklade jag ner i mörkret och tog ett månskensdopp. Helt fantastiskt! Det var becksvart ute, men viken låg spegelblank. Underbart att simma i strimman från den nästan full månen. Men jag måste erkänna att jag hoppade högt när jag satte ner händerna på botten och en kräfta plötsligt bestämde sig för att undersöka om jag var ätbar.

Nu blir det frukost och sedan är det full rulle ner till bryggan.

5 kommentarer:

Sofia sa...

Vilken härlig dag du har framför dig! Hoppas hinna med en springtur innan regnet drar in här i em. Tack för receptet!

Kram //Fia

Rosor och Akvileja sa...

Skönt med sommar du...
Ha det bästa. Åsa

Fröken Kråknäs sa...

Fantastiska dagar att minnas... Det var nästan lite magiskt igår kväll. Vi satt ute länge med lyktor och bara njöt av stillheten, luften, mörkret, lukterna och ljuden.

Ha det gott!
/Katarina

Högagärde sa...

Vilket vackert augustiljus. Nu får man precis som du njuta av det sista somriga vi har kvar. Lite vemodigt är det allt för nu börjar man inse att sommaren inte är evig.

Ha det gott.
Elisabeth

lavendia sa...

Jag badar ju inte ens i solsken. Att trampa på en kräfta eller något annat mystiskt är kanske orsaken.