10 augusti 2014

Julafton mitt i sommaren

I går före maten cyklade jag ner till bryggan för ett dopp. När jag kom hem stod maken med dörren öppen och sa att det hade varit en tjej och lämnat paket, att hon hade en flyttkärra uppe vid vägen och att jag kanske hann i fatt henne om jag trampade på riktigt snabbt.

Jag blev så till mig att jag råkade vrida till styret, så först kunde jag inte cykla i väg. Men jag lyckades vrida styret rätt och trampade i väg som en liten gnu. Jag hittade mycket riktigt bilen och släpet, sambon och hundarna, men ingen blogg-Malin. Till slut fick jag se henne på vägen och kunde cykla tillbaka. Sedan kramades vi och bytte alldeles för få ord medan regnet sakta började falla.

Malin, så roligt att få träffa dig i verkligheten! Och tusen tusen tack för alla fina böcker, för frökuverten, lavendelpåsarna, pyntet och för tyg och instruktioner till julstrumpan. Jag älskar Tilda och jag har tänkt försöka mig på symaskinen hela sommaren, så här ska pysslas och läsas. Och flyttar du tillbaka och ångrar dig så kan vi säga att jag bara har förvarat dem åt dig :)

5 kommentarer:

Meta sa...

Tilde är mysigt. Det är ett projekt som ligger på kö även här. Kul med folk som bara kommer så där med fina grejer.
Önskar dig lycka till med syendet.
Kram Meta

lavendia sa...

Jag fattar inte vad Tilde är. Men det låter roligt.

Sylvia sa...

Härlig överraskning. Jag kanske ska våga mig på att göra en Tilde.. ;)

Malin Svensson sa...

<3 Bara roligt om de kan komma till användning.

Zäta sa...

Så härligt att du kommit igång med bloggandet igen efter din "hemester" (vilket passande ord!). Jag har längtat efter både dina ord och dina vackra bilder.

Jag skrattade när läste att du cyklat "som en gnu".
Det uttrycket använde jag också frekvent när jag gick i gymnasiet, och kanske även lite längre upp i ålder, men det var väldigt länge sedan jag hörde någon användet det. Vet du var det kommer ifrån? Jag är ju uppväxt i Götene-Lidköping och har nog trott att det är något lokalt men det måste väl komma från en film eller ett TV-program.