21 april 2014

En underbar dag!

Gårdagen var underbar! Rena sommaren. Jag gick omkring i klänning och bara ben hela dagen och det var hur varmt som helst, soligt och vindstilla.

Jag hade tänkt greja i trädgården, men det blev bara lite fix i en rabatt. I stället cyklade jag ner till sjön för årets första dopp. Därefter lade jag mig i solstolen och efter lunchen kom grannen på andra sidan skogen och hennes kattunge på fika – vi hoppas att våra katter ska bli vänner, men de var inte riktigt på samma våglängd så här första gången. Men Riva njöt av att få vara med på gräsmattan och vår fågel Nero kunde flyga omkring i kattgården i flera timmar och blev överlycklig när en mås började svara på hans läten. Själv somnade jag på picknickfiltarna när grannen och lilla Doris hade gått hem.

Sommarkänslan förstärktes när maken klippte gräset och lommen började hoa ute på sjön. Finns det en somrigare doft än nyklippt gräs?

3 kommentarer:

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Åh, vilken härlig dag!:)

Anonym sa...

Vad härligt att det känns som sommar i Norden! Här i Spanien är det kanske inte så konstigt att det känns så! Ha det bra i värmen!

Anita sa...

Va! Årets första dopp! Nu blir jag imponerad. Även om det var varmt i luften kan det inte varit speciellt många grader i vattnet. Men jag måste säga att din dag verkar ha varit helt underbar ...

Själv har jag varit ute hela dagarna, hemma och borta. Inte en dator så långt ögat nått :) Tack för påskhälsningen hos mig. Hoppas du haft en fin påsk ... fast det ser jag ju att du haft :)

Ha en skön kväll!
Kram Anita