5 februari 2014

Underbara onsdag

Jag hade egentligen tänkt mig en eldig rabatt till temat ”Eldigt”. Men jag har nog faktiskt ingen odling i trädgården som är särskilt eldig. Men himlen var eldig och alldeles fantastisk i måndags kväll när dimman plötsligt kröp in över åkern och växte till en hög vägg – mer fantastisk än vad jag klarar av att återge med kameran.
 

På kvällen är eldkorgen vi fick i julklapp riktigt eldig. Inte så praktisk kanske, men mysigare än marschaller. Kanske går den att använda till torra grenar eller korvgrillning.

Vill du också vara med i "Underbara onsdag"?

Reglerna är enkla:
1) Gör ett inlägg på temat.
2) Lägg upp din länk här nedan.
3) Lägg upp bilden med grodan i ditt eget inlägg och länka tillbaka hit till ”Underbara onsdag”.

Nästa veckas tema är ”Upp och ner”.

11 kommentarer:

Annika sa...

Så vacker solnedgång! Himlen kan verkligen bjuda på eldiga solnedgångar så här års!
Eldkorg är mysigt! :)
Kram Annika

lavendia sa...

Himla vackert! Eld var det. Ska kolla mina bilder direkt. Vet att inte heller jag har någon eldig rabatt.

Luna Ek sa...

Vilken timing. Jag skriver just denna veckan om Feng Shui prognoserna för 2014. I måndags 3 jan. handlar det just om eldläget ,söderläget som förutspås bli det kraftigaste väderstrecket i år. jag kan lägga in några bilder på din länk också. Kul!
Luna

Malin - I min trädgård sa...

Åh vad vackert!

jAG är så dålig på de här temainläggen så jag hoppar inte på den. Men jag gillar att kika vad ni andra hittar på :).

Ha det bra!

Luna Ek sa...

Nej förresten jag vill inte hacka upp min serisvit nu, men välkommen på mitt inlägg Feng shui ,del 1 Söderläge 20140103
Luna

Sylvia sa...

Underbar solnedgång!
Vår eldkorg används flitigt året om. Mys eldning, korv/marshmallows grillning och en och annan gren eldas upp.
Ha det bäst!

Anita sa...

Vilken underbar eldig himmel och så snyggt med det svala blå dimbältet. Det måste vara underbart att få bo så. Eldkorg har jag sett på många bloggar och visst blir man lite sugen att ha en. Den verkar ju lysa upp ordentligt.

Skönt att höra att du känner dig pigg igen och kan njuta av din lediga onsdag. Du undrar vad jag gör med alla mina chiliplantor och var jag ställer dom. Första omskolningen är inga problem, då ryms dom lätt i min växtpyramid. Efter andra omskolningen tar dom mer plats. En del står kvar i växtpyramiden och en del får flytta ut i uterummet där jag har dom i stora plastbackar som jag köpt på Clas Ohlson. Men jag har inte alla kvar så länge för jag ger bort dom flesta. Jag odlar inte bara till mig själv. Brukar dock behålla alldeles för många själv. Kan bli sisådär 35 st. Men i år tänker jag "bara" ha max 25 ... tror jag :)

Ha en fortsatt skön onsdag!

Kram Anita

lavendia sa...

På högskolan i Jönköping?? Jag trodde du bodde i Östergötland.
Bilderna som är tagna av systerdottern tror jag är tagna på Seychellerna. Men hon har tagit fantastiska bilder i Blekinge också. Den översta kan vara därifrån.
Vi fortsätter hoppas på passionen att den ska frodas både här och där.

Grön skön passion sa...

Det är så man börjar undra vad som döljer sig i dimman!? Naturen bjuder på många härliga vyer och magi.

Nu måste du komma över till mig när tulpanerna blommar som bäst. Kanske kan vi njuta tillsammans av de nya också och givetvis en fika :-)

Tökram / Therése

Lotta sa...

Idag har då inte vädret varit eldigt utan allt har bara varit grått och disigt.... Du undrade hur jag fotat bilden med alla vattendroppar. Jag använde mig av bländare 5,3 och exponeringstid 1/640 sek och sen var det lite motljus. I morron är det fotokurs igen. Kul.
Kram.

Högagärde sa...

Vilken läcker bild med dimman som sveper in. Sådana eldar vill vi ha mer av såhär års men jag har inte sett solen på "evigheter"

Elisabeth